Het bestuur


Karin Eilrich

Voor wie mij nog niet kennen;  Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man een dochter en een zoon, wonende te Bergen op Zoom.

Sinds 4 december 1989 ben ik werkzaam bij Fokker Elmo in Hoogerheide waar ik in de productie ben begonnen. Een paar jaar op de lijn in Amsterdam heb gewerkt.

Tegenwoordig ben ik op kantoor te vinden, werkzaam als Management assistent voor de site director van de locatie FE-NL .

Ik ben sinds 2012 bestuurslid van de Personeelsvereniging Fokker Woensdrecht. Super leuk om te doen.

We zijn een leuk team!  Samen proberen we elke keer weer “ nieuwe” uitjes te verzinnen waar iedereen mee mee zou kunnen!


Francien Schrauwen

Mijn naam is Francien Schrauwen en mijn functie in het bestuur is die van secretaris. Naast het organiseren van activiteiten is een van mijn taken onder meer het  onderhouden van het contact met onze Vofe- leden en het voorbereiden van de agenda en de notulen van onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Al sinds 2003 organiseer ik, samen met mijn collega-bestuursleden, met veel plezier talloze activiteiten, waaraan ik zelf ook zoveel mogelijk deelneem. Elk jaar proberen we in diverse categorieën iets te organiseren, zodat er voor elk lid wel iets tussen zit, wat hem/haar aantrekt. En gezien de animo en de positieve reacties na een activiteit durf ik te zeggen dat dit ons nog steeds aardig lukt. Al met al, een ontzettend leuke en gevarieerde “job” naast je dagelijkse werkzaamheden.


Pierre van Schilt: voorzitter
Ik ben Pierre van Schilt en ben bijna een ½ ‘Eeuw” oud. Inmiddels ben ik al weer zo’n 32 jaar werkzaam bij Fokker, waarvan 27 jaar bij Elmo, in de functie van Area Manager Manufacturing.
Begin jaren ‘90 werd ik benaderd om ook bij de Personeelsvereniging te komen, en daar had ik wel oren naar. Zeker omdat ik graag activiteiten organiseer. Mijn enthousiasme was niet onopgemerkt gebleven, en zo kwam het dat ik na 1 jaar de voorzittershamer in handen kreeg. Vanaf die tijd zijn we hard gaan werken aan het imago van de PV.

Er worden activiteiten georganiseerd voor ieder wat wils. En zeg nu zelf, als je na een leuke activiteit met je collega’s ook waardering krijgt voor wat je als PV georganiseerd hebt dan is dat toch prachtig. En dit zie je later ook weer terug op de werkvloer. Er ontstaat een betere band met en tussen de collega’s.

Kortom, de PV organiseert zoveel verschillende leuke activiteiten dat er voor iedereen altijd wel iets bij zit. Dus wordt lid van de PV, en ga mee, want voor de prijs hoef je het niet te laten.


Michael Verheezen
Hoi, mijn naam is Michael Verheezen en werk sinds 2000 bij Fokker Techniek. Na ruim 10 jaar lid geweest te zijn van de PV en regelmatig mee ben gegaan met de activiteiten (met veel plezier), vond ik het tijd worden om me meer voor deze belangrijke vereniging in te zetten. Dit mede omdat ik het leuk vind om organisatorisch bezig te zijn maar ook omdat Fokker Techniek minimaal vertegenwoordigd is in het bestuur.

Sinds ik lid van het bestuur ben geworden ben ik me gaan inzetten op het digitale vlak, één van de zaken die ik op me genomen heb is het beheer van de website. Aan deze IT gerelateerde zaken beleef ik veel plezier.

Mochten jullie nog vragen/opmerkingen hebben, dan weten jullie mij vast te vinden…….


Celesta Hollestelle

Even voorstellen...

Mijn naam is Celesta Hollestelle, woonachtig in Bergen op Zoom, getrouwd en moeder van 2 jongens.
Ik ben, in tegenstelling tot de overige bestuursleden, nog maar kort werkzaam bij Fokker.
In Oktober 2018 ben ik gestart als Project Support Officer bij Fokker Techniek B.V.
Bij indiensttreding ben ik direct lid geworden van de PV Fokker Woensdrecht, omdat ik het leuk vind om in een informele sfeer tijdens allerlei activiteiten mijn (directe) collega’s beter te leren kennen.

De afgelopen jaren heb ik, zowel zakelijk als privé, veel plezier beleefd aan het organiseren en begeleiden van diverse activiteiten, events, weekendjes weg etc.
Toen ik hoorde dat de Personeelsvereninging nog versterking kon gebruiken heb ik me dan ook direct aangemeld.
Zodoende dat ik per 1 April 2020 samen met Michael Verheezen Fokker Techniek vertegenwoordig bij de PV.

Ik kijk er enorm naar uit om, zodra het weer mogelijk is, samen met de andere bestuursleden de reeds geplande activiteiten verder op te pakken en eindelijk samen met onze leden op pad te gaan!