Uitverkocht

Weekend trip d'Anvers 2023

€ 65,00
Uitverkocht

Weekend trip d'Anvers 2023

€ 65,00

Tijdens het bestellen het aantal altijd op 1 laten staan, het aantal personen voor de inschrijving selecteren bij Aantal deelnemers.

Let op! Beperkt beschikbaar

Ga mee en geniet van de Belgische gastvrijheid en gastronomie te Antwerpen.

Datum                    :   zaterdag 15 en zondag 16 april 2023

Vertrektijd             :   09:00u

Vertrek vanaf        :   Parkeerplaats Fokker Woensdrecht

Locatie                   :   Antwerpen

Aantal                    :   PV lid en 1 introducé

Prijs                       :   € 65,- per persoon

Inclusief                :   Busvervoer heen en terug,
                                   hotel overnachting in een luxe kamer,

                                   ontbijt 
en diner op zondag.

Inschrijven kan t/m 19 maart 2023.

 

Verblijf in deluxe kamer van het hotel Hilton Antwerp Old Town.
Inclusief ontbijt en 2 gangen diner op zondag.

Het hotel ligt dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Antwerpen, zoals Vlaeykensgang (0,2 km) en St. Anna's Tunnel / Pedestrians' Tunnel (0,4 km). Het hotel is daardoor ideaal voor toeristen.

Gasten kunnen gebruikmaken van internet en de kamers bij Hilton Antwerp Old Town bevatten een flatscreen-tv, airconditioning en een minibar.

Tijdens je verblijf kun je profiteren van voorzieningen, zoals 24 uursreceptie, dakterras en conciërge. Gasten van Hilton Antwerp Old Town kunnen daarnaast gebruikmaken van een fitnesscentrum en een lounge op locatie. 

Op zoek naar een visrestaurant? Misschien zijn The Jane, Au Vieux Port of Den Beer in de buurt van Hilton Antwerp iets voor jou.

Als je Antwerpen wilt verkennen, is een van de kunstgalerieën, zoals Museum De Reede, De Zwarte Panter (Black Panther) en Sir-Arthur, misschien iets voor jou.

Bij Hilton Antwerp Old Town geniet je van een ontspannend verblijf en ligt het beste van Antwerpen aan je voeten.

 

Activiteiten tips*: 
(*worden niet door de PV aangeboden, kunnen zelfstandig genoten worden)

Het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld ontdekken? (chocolatenation.be) – Voor de vrouwen bestaat er geen betere uitstap, chocolade. Iedereen is natuurlijk welkom :-) (vooraf boeken is must)

City Golf Antwerpen | Stadsgolf, teambuildings en tours in Antwerpen (city-golf.be) – een sportief uitstapje met de gehele groep. Deze activiteit bevindt zich in het stadscentrum van Antwerpen, je kan kiezen tussen 6 of 9 holes.

Escaping Antwerpen | 4 escape rooms in het centrum | v.a. 18,50 p.p. (escapingrooms.be) – Dicht bij het hotel heb je een escaperoom, waar je met verschillende groepen terecht kan.

De Koninck - Homepage – Antwerpen heeft zelf ook een brouwerij, in deze brouwerij worden de bekende bieren Bolleke de Koninck & Triple D’Anvers gebrouwen. Naast de gehele uitleg hoe het tot stand is gekomen en hoe het word gebrouwen kan je in het café ook proeven.

Boven op de brouwerij bevindt zich het restaurant Black Smoke voor een diner achteraf. BS - blacksmoke.be

Cultureel :

Welkom terug | KMSKA – het KMSKA is sinds 1.5 maand terug geopend na een aantal jaar renovatie. Voor de personen met een culturele achtergrond is dit het zeker waard !

Wat is er te zien? | MAS | Museum aan de Stroom – Het MAS, de bekende kubus wanneer je Antwerpen binnen rijdt. Na een bezoek aan het MAS heb je boven op het MAS nog een uitzicht waar je U tegen zegt. Een uitzicht over de gehele stad Antwerpen.

Welkom in Museum Plantin-Moretus | Museum Plantin-Moretus (museumplantinmoretus.be) – Plantin Moretus is het dichste museum bij het hotel, (5min wandelen)
Dit museum gaat over hoe er vroeger de eerste boeken werden gedrukt.